Groepsreis New York

Groepsreis New York

New-York, the big Apple, het middelpunt van de Westerse wereld samen verkennen, dat is nog eens een geweldige vakantie. Met groepsreis New-York komt u op de beste plekken van New-York, u bezoekt hét beeld van Amerika: het Vrijheidsbeeld, de imposante Empire Statebuilding of het prachtige Central park. Er zijn volop mogelijkheden om New York te ontdekken, ook de minder bekende plaatsen, het is een stad van wereldformaat, de bakermat van onze Westerse beschaving. New-York heeft u volop entertainment, cultuur en historie te bieden. Maar natuurlijk ook geweldig grote winkels, voor de shop a holics onder ons is New York het walhalla op alle winkelgebieden. De nieuwste mode is daar te vinden in de prachtigste winkels. De stad die altijd druk is, zal bij u een ongekende indruk achterlaten.

Advertenties van onze partners

Waarom een groepsreis naar New-York?

Simpelweg omdat u dit niet alleen wilt beleven, dit is zo’n geweldige ervaring om samen met andere geïnteresseerden te beleven. Samen met groepsgenoten gezellig door het winkelende publiek lopen op de alom bekende fifth avenue. Tijdens de vliegreis naar New-York maakt u al kennis met uw groepsgenoten. Gedurende uw verblijf in New- York geniet u van de gezelligheid van uw reisgenoten. Het is gewoonweg veel leuker om New-York samen te ontdekken. Of u nou uw partner of vrienden meeneemt, of dat u alleen gaat, het is altijd gezellig.

Uitgerust na een heerlijke slaap kijkt u door het raam naar buiten, waar u plots een lichtje ziet verschijnen. Het lichtje wordt steeds groter en groter, totdat u de imposante wolkenkrabbers ontwaart die New-York sieren. U nadert de wereldstad, daar waar alles mogelijk is en de plek waar u de komende tijd op een bijzonder ontdekkingstocht gaat, een ontdekkingstocht langs de beroemde trekpleisters uit de vele Amerikaanse films. Plekken waar u versteld zal staan van hetgeen waar de mens toe in staat is, immense bouwwerken, massa’s mensen, kilometers winkels en de Mac Donalds die u op werkelijk elke hoek van de straat ziet. De stad bruist dag en nacht, het is dus zeker ook het aanraden waard om eens ’s nachts met uw groepsgenoten een tocht te maken door het New-York bij maanlicht.

Met een groepsreis New-York haalt u het maximale uit uw rondreis, u bezoekt de boeiendste plekken en dankzij de gids leert u er een hoop bij. ’s Avonds geniet u na van de lange dag samen met uw groepsgenoten. Dit is een vakantie die u uw leven lang zal bijblijven. Een onvergetelijke ervaring zo’n groepsreis New-York.

Offerte groepsreis New York? Klik hier