Unieke bestemmingen met Travel Active

Travel Active biedt unieke bestemmingen aan over de hele wereld. Wil je je steentje bijdragen aan de wereld, maar ook een mooie reis maken? Dan is een groepsreis een geschikte keuze. Je combineert vrijwilligerswerk met een unieke rondreis in groepsverband. Je reist samen met een internationale groep. De reis is intensief en je maakt gegarandeerd vrienden voor het leven. 

Groepsreizen en vrijwilligerswerk

Groepsreizen maak je bij Travel Active in combinatie met vrijwilligerswerk. In verschillende landen in Latijns-Amerika, Afrika en Azië kun je je steentje bijdragen aan vrijwilligersprojecten. Travel Active werkt alleen mee aan projecten waar de lokale bevolking baat bij heeft. Bij vrijwilligerswerk kun je denken aan het helpen op een schooltje en het geven van voorlichting. Er lopen verschillende projecten zoals onderwijsprojecten, sportprojecten en constructieprojecten. Ook medisch vrijwilligerswerk is mogelijk, zoals werken in een ziekenhuis. De invulling van de groepsreis hangt af van de locatie. Je bezoekt de belangrijke bezienswaardigheden van het land en je doet mee aan verschillende avontuurlijke excursies. Travel Active biedt zo de unieke kans om reizen te combineren met vrijwilligerswerk. Naast vrijwilligerswerk is het ook mogelijk om reizen te combineren met betaald werk. Je kunt hierbij denken aan skiles geven in Oostenrijk en werken in de horeca in Noorwegen. Je kunt er ook voor kiezen om een verre reis te maken naar Australië of Nieuw-Zeeland in combinatie met betaald werk.

Groepsreis door Thailand

Via Travel Active kun je meedoen aan een volledig verzorgde groepsreis Thailand en doe je daarnaast vrijwilligerswerk. Ontdek de adembenemende witte stranden van Thailand, de spirituele tempels en de mooie natuur van Khun Khon National Park. Je krijgt de kans om een ritje te maken in het traditionele en wereldberoemde vervoersmiddel Tuk Tuk en een echte full moon party mee te maken. Ontspannen kun je tijdens een Thaise massage. Ook leer je de traditionele Thaise cultuur kennen in hill tribe dorpen. Als vrijwilligerswerk geef je les op een basisschool, help je met agrarische activiteiten, assisteer je in een kindertehuis, help je mee met het opruimen van het strand en organiseer je culturele activiteiten met kinderen.

Groepsreis door China

China is een groot land met veel tegenstellingen. Groepsreizen China is een manier om de verschillende gezichten van het land te ontdekken. Travel Active organiseert een geheel verzorgde groepsreis door China. Zo leer je het interessante land in vier weken zeer goed kennen. Van grote steden tot het platteland: het zit allemaal inbegrepen in het programma. Zo ga je reuzenpanda's en dolfijnen bewonderen. Verder leer je de taal en lokale cultuur kennen tijdens een bezoek aan een lokale familie. Ook leer je het nationale schoolsysteem kennen en woon je een les bij op een lokale school. Om een steentje bij te dragen help je mee in een pandareservaat.

Groepsreis door Australië

Naast vrijwilligerswerk kun je ook betaald werk verrichten. Dit is mogelijk met een groepsreis Australië. Reizen door Australië is een droom van veel jongeren. Backpacken door het land is gemakkelijk door de uitgebreide voorzieningen zoals openbaar vervoer en hotels. Een groepsreis Australië met Travel Active is een manier om het land te leren kennen. Een reis door Australië en daarnaast werken in het land kun je bij Travel Active combineren. Je komt met een groep aan in Sydney. Vanuit daar kun je kiezen of je verder gaat backpacken of gaat werken. Je krijgt hulp bij het vinden van een baan en bij het regelen van belangrijke zaken zoals een bankrekening. Via Travel Active kun je daarnaast allerlei extra's boeken. Denk bijvoorbeeld aan een taalcursus of verschillende excursies in Sydney. Om je kansen op werk te vergroten biedt Travel Active ook de mogelijkheid om horecacursussen te volgen.